Linkki Outi-verkkokirjastoon

Kenelle kirja sopii: Suosittelisin kirjaa eläinten ystäville ja ihmisille jotka haluavat pysähtyä pohtimaan asioita rauhassa. Kirja on hyvin rauhallinen, joten lukijan kannattaisi olla kärsivällinen. Suosittelisin kirjaa niille, jotka haluavat välillä rauhoittua kiireisen arjen keskellä hyvän kirjan ääreen.

Kirjan päähenkilö: Kirja kertoo kirjoittajasta itsestään. Hugh Lasgarn on eläinlääkäri Brittein saarilla. Hugh asuu vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa maalaiskylässä, jonka eläimiä hän hoitaa. Hugh on rauhallinen ja varma otteistaan ja hän pyrkii toimimaan aina eläinten parhaaksi. Hugh joutuu pohtimaan harrastuksiensa ja työnsä keskeisiä ristiriitoja ja omia arvojaan. Hugh tulee kaikkien kanssa toimeen ja on todella mukava.

Juoni: Kirja kertoo erinäisistä Hughin hoitamista eläimistä ja hänelle tapahtuvista asioista. Kirjassa selviää monen eläimen kohtalo kuolemasta vai elämästä. Kirjassa tavataan monia hankaliakin henkilöitä ja asiakkaita. Maalaiskylässä joudutaan miettimään mikä on oikein ja mikä ei. Sopiiko eläinten tehotuotanto vain luomua tuottavaan kylään?

Kirjan tunnelma: Kirja on lämminhenkinen, aurinkoinen, mukava ja turvallisen tuntuinen. Kirja imaisee mukaansa ja hahmoista tulee tärkeitä. Jotkin tarinoista ovat liikuttavia. Kirjasta tulee hyvä mieli.

Vinkkauksen teki: Helmi

Takaisin kirjavinkkauksiin